Orvosi kollagén

16 január 2017 by in Blog

A kúraszerűen alkalmazott injekciós kezelés a GUNA milánói gyógyszergyárban készített steril ampullákkal történik. A fájdalmas terület szerint és a fájdalom kiváltó oka alapján válogatom össze az adott gyógyszereket. Vékony, speciális tűvel történik a kezelés, sokszor már az injekció beadása után azonnal csökken a fájdalom. Hatékonyan csökkenteni a kopás, gyulladás, túlerőltetés, sportsérülés során kialakuló mozgásszervi panaszokat. Megfelelő indikációban alkalmazott 3-5 kezelés akár végleges, de legalább 6 hónapos fájdalommentességet eredményez. Cukorbetegek, véralvadásgátló gyógyszert szedő, Lidocainra és szteroidokra érzékeny betegek is kaphatják.

“Miért éppen kollagén? Szervezetünk fehérjeállományának legnagyobb részét a kollagén teszi ki, megtalálható szinte minden szövetünkben. Különösen nagy százalékban (75-90%) tartalmazzák az ízületeket alkotó képletek, mint pl.: ízületi tokok, szalagok, ínak.

Hogyan hat az MD orvosi kollagén? Mivel a mozgásszervi fájdalmak többsége az ízületek körüli lágyszövetek kollagén rostjainak feszüléséből, sérüléséből ered, ezért ezek regenerációjával, feszülésének megszüntetésével és az ízületek körüli képletek erősítésével a fájdalom okát szüntetheti meg, így hosszútávon hozzájárulhat az életminőség javulásához.
Mit tartalmaznak ezek az injekciós ampullák? A steril injekciós oldatok mikrobiológiai tisztaságú kollagént, antioxidánsokat, vitaminokat és növényi kivonatokat tartalmaznak, amelyek regenerálják és erősítik az ízület körüli képleteket.

Kinek ajánlott az MD orvosi kollagén terápia? Mindenkinek, akinek mozgásszervi panaszai vannak: ízületi sérülés, ficam, porckopás, túlerőltetés miatti húzódás, vagy izomszakadás során fellépő fájdalma, mozgáskorlátozottsága van, de a korábbi kezelések nem hozták meg a kívánt eredményt, vagy a gyógyszerek kontraindikációi, mellékhatásai miatt sikertelen volt a terápia.”
www.mdkollagen.hu

About the Author:

További blog bejegyzések...

Sorry, the comment form is closed at this time.